Home | Algemene info

 

Algemene informatie bij de aanschaf van spellen

  1. Alle spellen van Solid Games zijn bedoeld voor jarenlang gebruik. Vermijd echter blootstelling aan regen / natte omstandigheden. De spellen zijn niet geschikt voor een permanente buiten opstelling zoals outdoor speeltuinen.

  2.  Afbeeldingen en afmetingen kunnen licht afwijken. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

  3.  Op alle mechanische delen is een garantie van 1 jaar van toepassing. Op de electronica geldt een garantie van 2 jaar. Uitgesloten van garantie zijn echter mechanische defecten die het gevolg zijn van omvallen of stoten, schade door onkundig gebruik, beschadigingen ontstaan door transport, defecten ontstaan door het uitoefenen van buitenproportionele krachten op de bedieningselementen of op de behuizingen of het blootstellen aan water en/of vocht.

  4.  U kunt zonder extra kosten een stickertekst met bijv. uw naam of telefoonnummer óf de naam van het spel erbij geleverd krijgen. Dit stickervel wordt door ons los bijgeleverd. Teksten op de spellen kunnen worden aangepast bijv. in een andere taal.

  5.  De kleur van de behuizing kan in veel gevallen vrij worden gekozen. Rood, blauw, geel en zwart zijn de beschikbare kleuren. De vermelde standaardkleur is meestal uit voorraad leverbaar. Voor de andere kleuren geldt een levertijd. De opmaak van de full-color print op het spel blijft echter altijd hetzelfde. Let eventueel op of een afwijkende kleur behuizing wel past bij de kleurstelling van het ontwerp.

    Elk spel kan ook worden voorzien van uw eigen ontwerp. U ontvangt dan de afmetingen en aanleverspecificaties. Het ontwerp dient u zelf te (laten) maken. De meerprijs voor spellen met eigen ontwerp bedraagt € 19,95 per spel.

  6.  De elektrische spellen werken allen met de bijgeleverde adapter op 12 volt. Tevens zijn voor de spellen zg. batterijpacks te verkrijgen. Deze kunt u in de plaats van de stroom adapter gebruiken. De batterijpacks leveren voldoende stroom voor ruim 6 uur speeltijd. Uitzonderingen hierop vormen het stokkenvangspel "Vang 'm Vlug", de limonadeclown / limonadepiraat en de Bibberspiralen. Deze kunnen uitsluitend met de bijgeleverde stroom adapter functioneren.

    Prijs batterijpack: €14,95 (8 stuks AA penlite batterijen zijn niet inbegrepen)