Bibberspiralen

 

Bibberspiraal Go to the Max

Basic Uitvoering € 319,--

Luxe uitvoering € 369,--

Levering af magazijn  

Bibberspiralen

De traditionele publiekslieveling in een 21e eeuws jasje. De plank met de gebogen waterleiding en een deurbel is zowel "oud" als "out".

Dit prachtige staaltje Hi-tec in combinatie met de stoere look en de kleurrijke opdruk zal echter een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op het publiek.

De Basic versie is voorzien van 8 stuks ultra-bright led's die ook bij daglicht goed zichtbaar zijn. In rust knipperen de led's langzaam, bij aanraking gaan de led's korte tijd versneld knipperen voor een optisch effect. Tevens klinkt kort een zoemtoon.

Standaard voorzien van roestvrijstalen buis die zelfs na vele jaren gebruik als nieuw blijft. En het meest bijzondere: de draadloze (en batterijloze) handgreep werkt op lichaamsaanraking en rekent voorgoed af met loszittend snoer, slecht contact en vooral..... de zoemer die blijft doorgaan terwijl de kinderen weglopen....  

De Luxe uitvoering heeft dezelfde features maar als extra een strafpuntenteller met start/stop en reset functie. Tevens beschikt deze luxe uitvoering over een ingebouwde sound-module die bij aanraking een vrolijk bijpassend geluidseffect of stem commentaar geeft, meerdere malen van sound wisselt en een drukknop gestuurde volumeregeling heeft.

Beschikbare standaard thema's: 

  • Piraat, standaardkleur blauw 
  • Skyline, standaardkleur blauw
  •  Go to the max (Formule 1) standaardkleur rood
  • Dragon, standaardkleur rood 
  • Circus, standaardkleur geel 
  • Voetbal, standaardkleur geel

Levering compleet met netvoeding. 

Kleur: (standaard, meestal vooradig)
Afwijkende kleur / afbeelding, prijs en levertijd op aanvraag.
Afmetingen: H 52 x B 102 x D 17 cm
Gewicht: 17 kilo Algemene informatie: klik hier