Grabbelton

 

Bibberspiraal Go to the Max

€ 149,-- excl. BTW

Levering af magazijn  

Grabbelton

Deze mooie grabbelton is een attractief eindstation voor een spellenparcours.

Nadat de kids de spellen hebben gespeeld en eventueel een spellenkaart hebben ingeleverd, wacht hier de beloning voor hun "inspanning".

De ruime 120 mm grote ronde opening is geschikt voor tal van prijsjes of verrassingszakjes. Het verhoogde binnenvak zorgt ervoor dat de box tot op de bodem leeggeroofd kan worden.

Maar.... dit item is voor veel meer doeleinden geschikt. Gebruik de box om bezoekers bijv. een kleine kleurplaat te laten inleveren of een naamkaartje.
Trek de lotjes van de tombola voortaan niet meer uit een kartonnen schoenendoos of uit een tupperware box, maar laat deze luxe grabbelton de laatste rustplaats zijn voor de loterij tickets.

Leverbaar in diverse kleuren en naar keuze met kadootjes decoratie óf met schatkistjes decoratie.

En omdat een lege grabbelton niet direct inzetbaar is doen we er een set van 50 verrassingszakjes plus een set van 1.000 loterij tickets gratis bij.

Prijs: € 149,-- excl. BTW 

 
Kadootjes deco
 

Solid Games | Verkoop een mooi gedecoreerde grabbelton. Het attractieve eindstation van bijvoorbeeld een spellenparcours.

 

 
Schatkist deco
 

Solid Games | Verkoop een mooi gedecoreerde grabbelton. Het attractieve eindstation van bijvoorbeeld een spellenparcours.

 

 
Universele uitvoering
 

Solid Games | Verkoop van een neutrale grabbelton.